Előrendelhető az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című kötet

Előrendelhető az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című kötet

Share this content.

Szöveg: Galambos Ádám
A napi ige sorozat legújabb, 2021. évi igéit és áhítatait tartalmazó kötet már előrendelhető a Luther Kiadó webáruházában.

Az Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára című áhítatos könyvet a bibliaolvasó kalauz, az Útmutató 2021 napi igéi alapján írták evangélikus lelkészek és teológusok. A havi igéket is tartalmazó, öröknaptárként szerkesztett könyv a Gyülekezeti és Missziói Osztály és a Luther Kiadó gondozásában készült.

E kötet több mint százhúsz evangélikus lelkész és teológus gondolatait gyűjti „egy kosárba”, hogy a rohanó vagy éppen lelassult világban, csüggedt vagy életvidám élethelyzetben az adott pillanatnak élés horizontja helyett szélesebb távlatot keressünk.

Az év minden napjára szánt bibliai igék, igemagyarázatok, imádságok és áldások nemcsak Istenhez és környezetünkhöz visznek közelebb, de alkalmasak arra is, hogy vitatkozzunk velük, és elmélyedjünk Isten nekünk is szóló (öröm)üzenetében.

Kapcsolódjunk be ebbe a kalandba, és adjunk napi öt percet magunknak, hogy minden napunk barátságosabbá és teljesebbé váljon!

Az Örömüzenet című áhítatos kötet 2000 Ft-os áron itt rendelhető elő: https://bolt.lutheran.hu/akciok/elorendeles-2

Örömüzenet – Lelki útravaló az év minden napjára
Szerkesztette: Galambos Ádám
Kiadó: Luther Kiadó, Gyülekezeti és Missziói Osztály
Kiadási év: 2020
Oldalszám: 536 oldal
Méret: 137×217 mm (kartonált hajtófülekkel)
ISBN 978-963-380-192-5
Ár: 2000 Ft

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!