De ne válj semminek a rabjává

De ne válj semminek a rabjává

Share this content.

Forrás: Facebook.com
Szarvas – 2019. április 26-án, pénteken az Ótemplomi Szeretetszolgálat és a Szarvasi KEF közös szervezésében megrendezésre került a „De ne válj semminek a rabjává” rendezvénysorozat első éjszakai sporteseménye. A program célja az egészséges életmód és a sport népszerűsítése mellett az, hogy közösségi programok szervezésével alternatív szórakozási lehetőséget biztosítson a fiatalok számára.

Az alkalomra hat focicsapat jelentkezett gyermek és felnőtt kategóriákban, akik Lázár Zsolt esperes ünnepélyes megnyitóját követően este 20 órától egészen éjfélig rúgták a bőrt a Petőfi utcai Sportcsarnokban. A meccsek alatt a szervezők ásványvízzel és gyümölcsökkel kínálták a megjelenteket. A gyerekek díjátadójára este 22 órakor került sor. Az érmeket Lázár Zsolt esperes és Giricz Katalin, a város Ifjúsági és Sportbizottságának elnöke adta át a kicsiknek.

A felnőtt korosztály díjait az Ótemplomi Szeretetszolgálat szenvedélybeteg ellátásának vezetője, Oncsik János és munkatársai adták át az éjfélig tartó meccsek után. A rendezvényre több mint száz fő látogatott ki. 

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!