Czibere Károly államtitkár volt a szarvasi Angyali reggelek házigazdája

Czibere Károly államtitkár volt a szarvasi Angyali reggelek házigazdája

Share this content.

Forrás: facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Szarvas – Czibere Károly érkezett 2016. december 16-án a szarvasi gyülekezetbe, hogy részt vegyen az ádvent minden napjára szervezett reggeli elcsendesedésen, amely az Angyali reggelek címet viseli. Az államtitkár az ádvent lényegét fogalmazta meg teológiai alapossággal.

Czibere Károly külön kitért a Biblia azon szereplőire, akik elmulasztották a Jézussal való találkozást. A fogadós, akinek nem volt szobája, Heródes, aki féltette a koronáját, és az írástudók, akik úgy gondolták nincs szükségük a Megváltóra, hiszen ők már mindenben tökéletesek. Ne kövessük példájukat, mi ne szalasszuk el a karácsonyt! Találkozzunk Jézussal! Legyen hely számára, adjuk át életünk irányítását, koronáját, lássuk be, hogy szükségünk van az Ő segítségére  fogalmazta meg gondolatait Czibere Károly.

Hétfőn folytatódik az Angyali reggelek sorozat. Horváthné Kepenyes Edit lesz a házigazda. Vasárnap az Ótemplomi Szeretetszolgálat munkatársaival gyújtják meg együtt a negyedik gyertyát a délelőtti istentiszteleten, ahol a meghirdetett rajzverseny eredményhirdetésére is sor kerül majd.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!