Próbarepülés – Szélrózsa előtalálkozót és déli kerületi ifjúsági napot tartanak

Próbarepülés – Szélrózsa előtalálkozót és déli kerületi ifjúsági napot tartanak

Share this content.

Soltvadkert – 2014. március elsején Próbarepülés címmel, Láss, ne csak nézz! (Mt 13,44.) igei mottóval Szélrózsa előtalálkozóra és déli kerületi ifjúsági napra kerül sor Soltvadkerten. Forrás: GYIO

Regisztrálni itt tudsz február 24-én éjfélig.

9 órától „check in” a sportcsarnok főbejáratánál.
A program 9:45-től kezdődik, amikor is a Szélrózsa Band vezetésével egy kis közös énekléssel hangolódhatunk rá az egész napos programkavalkádra. 
A nyitó áhítatot Krámer György pilisi lelkész tartja, majd egy kis eligazítás után szabadon válogathatsz a workshopok közül. 
Az ebédidőt kicsit hosszabbra hagytuk, hogy mindenki kipróbálhassa a méltán híres cukrászdát az utca túloldalán. (Csak saját felelősségre…www.szentkoronacukraszda.hu)
Délután Takáts Eszter egy szál gitárral ad egy kis zenei ízelítőt a nyári találkozóból, ahova majd egy egész zenekarral érkezik. 
Ezt követően a Parafónia zenekar mutatja és hallatja, hogy „A zene mindenkié”. (www.parafonia.hu)
A végén pedig Homoki Pál és a helyiek záró áhítatával és a nyári viszontlátás reményével búcsúzunk. 

Workshopok

Bevezetés a jelelésbe – jelnyelv tanulás
- Tudod, hogy mondják szavak nélkül, hogy szeretlek? Tudod, hogy tapsolnak a siketek? Dicsőítettél már jelelve? Ezt és még sok más hasznos dolgot tanulhatsz, ha ellátogatsz Bokros Andrea jelnyelvi tolmács rendhagyó órájára.

Kerekesszéken a világ
- A MEVISZ Bárka segít nekünk, hogy egy más szemszögből, kerekesszékből nézve láthassuk, milyen a világ.

Látod, hogy nem látod?
- Egy almáról tudod, hogy ha piros, akkor érett. De mi van ha nem látod? Ha nem látod, hogy meddig töltsd a poharadat, hogy hol van az asztal sarka? Egy kis vezetett segítséggel megtapasztalhatod, milyenek a vakok és gyengénlátók hétköznapjai.

Kézműveskedés
- Láttad már az új logónkat? És tetszik? Szívesen hazavinnéd, mondjuk egy … formájában? Ha igen, akkor gyere el, és a logó megálmodójával készíthetsz Szélrózsa-emblémás apróságokat!

A belépés díjtalan, de előregisztrációhoz kötött. Ebédet a helyi menzán biztosítunk.
Az oldal folyamatosan bővül további részletekkel. 

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!