Konfirmáció: 14 gyermek állt az oltár elé Gerendáson

Konfirmáció: 14 gyermek állt az oltár elé Gerendáson

Share this content.

Gerendás – 2014. április 27-én reggel hosszú idő óta először örülhetett a gerendási gyülekezet a konfirmandus gyermekekkel a templomban. 14 gyermek állt ma az oltár elé – tudta meg szerkesztőségünk Liptákné Gajdács Mária lelkésznőtől. Szöveg: Liptákné Gajdács Mária. Fotó: Faragó József

Szombaton volt a vizsga, vasárnap az ünnepi istentisztelet, amelyen Téren Lászlóné tanárnő osztálya adott műsort, akik Sillye Jenő „Értem is meghalt a kereszten” című húsvéti oratóriumát adták elő. A gyermekek teljes átéléssel közvetítették, szólaltatták meg Krisztus halálát, feltámadását.  

Csanda Zsanett tanárnő három énekszolgálatával, páratlanul csodálatos előadásával, hangjával gyönyörködtette az istentisztelet résztvevőit. Az istentisztelten kántori szolgálatot is végző Fintor Dóra tanárnő elektromos zongorán kísérte az énekeket.

Tóthné Svecz Valéria felügyelő asszony köszöntötte a konfirmandusokat. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!