Kapcsolatban maradunk – A Bogdányi-házaspár előadása Győrben

Kapcsolatban maradunk – A Bogdányi-házaspár előadása Győrben

Share this content.

Forrás: gyor.egyhazmegye.hu, szöveg: Mesterházy Zsuzsanna
Győr – 2014. február 13-án, pénteken este a nádorvárosi evangélikus templomban került sor a Házasság hete győri rendezvénysorozatának következő alkalmára, melyen Bogdányi Mária evangélikus egyetemi lelkész és férje, Bogdányi Gábor informatikus, családtréner házaspár tartott rendkívül élvezetes előadást Kapcsolatban maradunk címmel.

Elhangzott, hogy a jó házasság nem szerencse kérdése, hanem megfeszített munka gyümölcse, áldott kihívás. A siker egyik legfontosabb eleme: kapcsolatban maradni Istennel. Imádkozni, mint család, mint házaspár, de fontos egyenként is Isten elé járulni, aki hűségesen vezet minket a békesség útján, ha rá bízzuk életünket.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!