A budahegyvidékiek is adakoztak a békéscsabai angyaloknak

A budahegyvidékiek is adakoztak a békéscsabai angyaloknak

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Bonnyai Sanyi
Budapest – Békéscsaba – „A budahagyvidéki evangélikus gyülekezetet semmi sem tántoríthatja el a cselekvő jóság megélésétől! Évről évre elsőként bontanak szárnyakat a határon innen és túl élő szegény gyermekekért” – írta a Karácsonyi Angyalok akció főszervezője, Bonnyai Sándor a Facebookon.

„A szeretetből épített gyülekezeti közösség gyümölcse az a két telis-tele pakolt autónyi adomány, amelyet előző héten hoztak el Békéscsabára, ahol a Karácsonyi Angyalok főhadiszállására kerültek csomagolásra! Hálás vagyok a gondviselő Istennek, hogy ilyen csupaszív pártfogói vannak a gyermekeknek! A fiatalos, tettrekész lelkészeknek, Keczkó Palinak és Keczkó Szilvinek köszönöm a rugalmasságot, segítséget, koordinációs feladatokat!” – írta Bonnyai Sanyi.

Megtudtuk, hogy a hegyvidékiek a környékről érkező csomagokat is fogadták, mint például a dunakanyari baráti kör felajánlását.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!