A bánfalvi templom felújítására gyűjtenek

A bánfalvi templom felújítására gyűjtenek

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Ágfalvi és Sopronbánfalvi Társult Evangélikus Egyházközség, szöveg: Heinrichs Eszter
Sopronbánfalva – A bánfalvi evangélikus templom teteje felújításra szorul. „A szakemberek szerint – már vagy két éve – a huszonnegyedik óra utáni első percben vagyunk. A templomtető felújítása hatalmas költség, de különböző egyházi pályázatoknak, Sopron város segítségének és magánszemélyek támogatásának hála, látszik már az alagút vége...” – írták a gyülekezet Facebook-profilján.

„Mivel Nyugat-Magyarországon nem olyan egyszerű mesterembert találni, főleg olyat, aki elfogadható áron dolgozik, az építési munkálatok tavaszra húzódnak. Örömmel jelentjük, hogy az augusztus 23-i – Sopronbánfalván tartott – presbiteri gyűlésünkön a kapott négy árajánlatból kiválasztottuk a legoptimálisabbat.
Nagyon szépen köszönjük eddigi adományaikat is, és kérjük Önöket, hogy téglajegyek vásárlásával támogassák továbbra is a templomfelújítást! Az adományozók listáját megtalálják honlapunkon a Templomfelújítás című ikon alatt.
Számlaszámunk: 12094002-00383888-00100005 Raiffeisen Bank Sopron.
A Jóisten áldja meg a bánfalvi közösség terveit, álmait és életét!” – írták.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!